"Jazz is de enige muziek waarbij elke noot op ieder moment anders gespeeld kan worden."
Ornette Coleman, Amerikaans jazzmuzikant (1930-2015).

AGENDA SEIZOEN 2018-2019

Hieronder vindt u alle optredens die nog zullen plaatsvinden in het lopende seizoen. Wilt u zien welke optredens er al geweest zijn? Ga dan naar de pagina 'Terugblik seizoen 2018-2019'.14 april 2019: VELUWS SWING COMBO met als gast mondharmonicaspeler TOM SCHEPP

Jan Vervoort uit Epe sluit op veler verzoek, net als afgelopen jaar, het jazzseizoen af met zijn Veluws Swing Combo én hij brengt weer zijn buurman Tom Schepp mee naar Hardenberg!


Tom Schepp veroverde vorige keer al de harten van alle aanwezigen, door de ingetogen wijze waarop hij zijn mondharmonica bespeelt.De bezetting van het Veluws Swing Combo is, van links naar rechts:
Jan Vervoort - saxen en klarinet
Ton Tijink - gitaar en zang
Jan Willem Scheffer - drums
Herbert Bos - piano.

Het Veluws Swing Combo brengt een grote variatie aan jazzstromingen: het repertoire, dat gaat van New Orleans tot swing en bossanova, beslaat de hele 20e eeuw.

En vlak de combinatie oudestijljazz en het vleugje muziekeducatie-met-een-knipoog van meesterverteller Jan Vervoort ook niet uit! Dit voegt weer nét een beetje extra toe aan het enthousiaste optreden van de band.
Een lust voor het oor en een waardige afsluiter van het jazzseizoen.